Fallo del jurat del XVII Concurs D´Interpretació al Piano “Mestre Josep Serrano”

S’ha fallat el XVIII Concurs de Piano “Mestre Josep Serrano”que s’ha celebrat en el Sala “Constantí Llombart” de la Societat d’Amadors de les Glòries Valencianes.

 

Este certamen, organisat per Lo Rat Penat, està dirigit als jóvens pianistes que estiguen realisant o hagen finalisat els seus estudis en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en l´objectiu d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano. Per això conta en el recolzament de destacats professors, intèrprets i experts en piano valencians.

 

El concurs s´ha desenrollat en una gran participació, i un altíssim nivell interpretatiu i un gran temperament artístic per part dels concursants. Els membres del jurat han coincidit en senyalar l’increment del talent dels participants any rere any, lo que confirma al concurs organisat per la decana de les associacions culturals valencianes com a un dels més prestigiosos en esta disciplina per a jóvens intérprets.

 

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que va decidir convocar este concurs en el nom de “Mestre Josep Serrano”, u dels més grans i prolífics compositors valencians.

 

resized Gunyadors Concurs Piano 2012

 

Els guanyadors del Concurs de Piano (d’esquerra a dreta) : JOSÉ JAVIER GUNA,

JUAN DAVID ZÚÑIGA, MAR VALOR I FABIOLA TOMÁS.

 

Els premiats per categories han segut:


 

* Categoria A: MAR VALOR NAVARRO

 

* Categoria B: FABIOLA TOMÁS GARCÍA

 

* Categoria C: JUAN DAVID ZÚÑIGA DOMÍNGUEZ

 

I el jurat ha acordat concedir en la Categoria A una

* Menció d’Honor: JOSÉ JAVIER GUNA ENGUÍDANOS

 

Els guanyadors rebran els seus guardons en la cerimònia dels CXXIX Jocs Florals que es celebrarà pròximament en el Teatre Principal de Valéncia.

 

Així mateix, els guardonats participaran en un concert extraordinari que es celebrarà en el Palau de la Música, en la pròxima primavera en data que oportunament s´anunciarà.

 

El concurs ha contat en el patrocini del Palau de la Música de Valéncia, Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia, Institut Valencià de la Música, Institut Valencià de la Joventut i Conselleria de Turisme, Cultura i Deport.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *