Falla Plaça de Jesús – Presentació Llibrets 2019

 

El passat dia 15 es va presentar els Llibrets 2019 de l’A. C. Falla Plaça de Jesús. L’acte estigué president per Neus Monmeneu, Fallera major 2019 i el president Toni Monmeneu, i contà en la presència de Pilar Bernabé, Responsable de Cultura festiva del PSPV, així com molts fallers, amics i col·laboradors del llibret.

Ofrena és el títol del Llibret infantil i recrea una activitat de la comissió infantil en que conegueren els arbres del barri. Ha estat plantat per Neus Monmeneu i Yeyi Vicente.

Quant al Llibret adult, què té per títol Tòtem i ha estat coordinat per Juanjo Medina, conta en les col·laboracions de Jorge Bosch, Bernat Ivars i Santi Hernández, Ferran Martínez, Juan Carlos Vizcaíno, Gremi d’Artistes Fallers, Iván Esbrí, Dafne Gómez, Manolo Andrés Zarapico i Jose Gisbert; Jose Vte. Marco i Gil-Manuel Hernández, Sara Ros, Nohemí Rodríguez, Pepa Gómez, Gemma Altur, Oscar Rueda i Rosa Benet, Cristina Andrés, Juan Gabriel Figueres, Juanfran Solivares, Hernan Mir, Jose Nicola, Rafa Ferrando, Quique Almero, Jose Manuel Prieto i Xavier Serra, Rafa Tortosa i Miquel Angel Gascón.

A més contem en les aportacions gràfiques de Tono Fernández i Dafne Gómez, entre altres.

El llibret també conta en la portada, el disseny i la maquetació de José Gandia i ha segut imprés a Gráficas Selvi, qui sempre està al costat de Plaça de Jesús i les seues publicacions.

Tant el llibret infantil com l’adult tenen el programa de festejos traduït a pictogrames, com ja ve sent habitual des de fa uns anys, per a facilitar la comprensió de les persones en TEA.

Un any més els llibrets de Plaça de Jesús són un dels grans Tòtem de la comissió, constituint una part essencial dels projectes globals que culminaran en la plantà de les Falles, l’única raó verdadera de la Festa, el nostre Tòtem.

https://issuu.com/a.c.fallaplacadejesus/docs/totem_2019_fpj

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *