Estefanía López, FMV 2015, asistirà a l’Exaltació de les FFMM Bétera

La Junta Local Fallera de Bétera té el plaer de donar a conèixer que la senyoreta Estefanía López Montesinos, recentment nomenada Fallera Major de València 2015, assistirà a l’acte d’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera: xiqueta Mª José Gelde Granell i senyoreta Lorena Cremades Izquierdo, el qual se celebrarà el dissabte 18 d’octubre a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera a les 19h.

FMV 2015

El dijous 16 d’octubre se celebrarà la proclamació de les noves Falleres Majors de València a l’Hemicicle de l’Ajuntament a partir de les 18:45h. En aquest sentit, Bétera acollirà un dels primers actes de la máxima representació fallera fet que fa que la Junta Local Fallera de Bétera estiga molt agraïda a la Junta Central Fallera per haver concedit l’assistència del màxim exponent faller, la senyoreta Estefanía López.

A l’acte d’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera també acudirán les màximes representants de les Juntes Locals de Benaguacil, Benetusser, Picanya, Ribarroja, Utiel, Pobla de Vallbona, Massanassa, Silla, Catarroja i LLiria, a més d’Autoritats, comissions falleres del municipi, associacions, fallers i amics per rendir pleitesía a les noves Falleres Majors de Bétera.

FOTO: remitida por la Junta Local Fallera de Betera.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *