ENTREGA PREMIS CONCURSOS PLAY-BACKS I SAINETS JLF SUECA

La JLF de Sueca entrega els premis dels concursos de Playbacks i Sainets

Sueca, 13/02/2012

La gala d’entrega de premis dels concursos de Play-baks i Sainets, organitzats per la Junta Local Fallera de Sueca, va tornar a congregar en el Centre Municipal Bernat i Baldoví a un nombrosissím públic que, expectant i amb molts nervis, va aplaudir i va celebrar els premis concedits pels jurats en les diferents categories.

ENTREGA PREMIS CONCURSOS PLAY-BACKS I SAINETS JLF SUECA

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; els regidors de Festes, Dimas Vázquez; i Cultura, Josep Navarro; la comissionada de l’Hospital de la Ribera, patrocinador dels concursos, Mª Ángeles Matoses; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra; i la Fallera Major de Sueca, Rebeca Rubio; van ser els encarregats d’entregar els diferents premis.

 picasa_albumid=5709096018714902321

Pel que fa a la Mostra de Playbacks, el jurat va decidir entregar dos tercers premis, per l’empat que es va produir, a les comissions Poble Vell, del Perelló, i Ronda del País Valencià. El segon premi va ser per a la Falla El Mercat i el primer per a la Falla Xúquer. En la categoria de Millor Solista, el premi va ser per a la Falla 18 de Juliol. En Infantils, els guanyadors van ser els xiquets de la Falla El Mercat, el segon premi va ser per a la Falla Cervantes, el tercer per a Ronda del País Valencià i el quart per a Bernat Aliño. En la categoria d’Adults, el número presentat per la Falla Verge de Sales va ser el guanyador d’esta edició. El segon premi va ser per a la Falla Cervantes, el tercer per a la Falla 18 de Juliol i el quart per a la Falla El Portal.

 Després d’un xicotet descans, es va procedir a l’entrega dels premis del XIV Concurs de Sainets, en el qual la Falla El Mercat, amb “La caiguda del balcó”, va aconseguir fer-se amb el preat Nel·lo al millor sainet d’esta edició. El Nel·lo al segon premi va ser per a la Falla Sucro, que va representar “L’esperit de ma cuña”, i el Nel·lo al tercer premi va ser per a la Falla Verge de Sales per “Un andalús en Santa Bárbara”. El premi Arlequí al quart classificat va ser per a la Falla Bernat Aliño per “El florit pensil”.

 

Un dels moments més emocionants de la vetlada es va viure amb l’entrega del premi a la Millor Primera Actriu Secundària. La Junta Local Fallera va decidir, a proposta de la Falla Sucro, que, a partir d’esta edició, tant este premi com el de Millor Primer Actor Secundari, porten el nom de Juan Ortolá, en reconeixement a este entranyable faller suecà gran aficionat al teatre valencià. Pel record que ha deixat la seua gran dedicació al món del sainet en Sueca, el col·lectiu faller va voler rendir-li així el seu particular homenatge. El president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra, va sol·licitar la presència en l’escenari del fill de l’homenatjat, Kiko Ortolá, perquè fera entrega del premi Juan Ortolá a la Millor Primera Actriu Secundària, que va recaure en Cristina Campillo Morell, de la Falla Verge de Sales. Per la seua banda, el premi Juan Ortolá al Millor Primer Actor Secundari va ser per a Xavi Masó Ferrando, de la Falla Sucro. En categoria de Millor Actriu Principal, el Nel·lo va ser per a Inmaculada Ortells Rodenes, de la Falla Verge de Sales; i en la de Millor Actor Principal, el Nel·lo va ser per a Manuel Micó Benedito, també de la Falla Verge de Sales.

 

Així mateix, es va procedir a l’entrega del IV Concurs de Poesia Satírica Bernat i Baldoví, sent el guanyador en esta edició Josep De La Torre Sant Josep, per la seua obra “Carta a un amic d’infància”. I el premi del VII Concurs de Redacció de Sainets va ser per a Vicente Jesús Grau Campins, per la seua obra “El fill predilecte”.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *