Els fallers de Torrent corren a la XXI Legua Urbana “Ciutat de Torrent” més solidària

– Les falles de Torrent han participat per segon any en la Legua Urbana “Ciutat de Torrent”, en una modalitat creada per a fallers locals, on allò més important era col•laborar en una causa solidaria.

IMG 7706

Des de Junta Local es va convidar a totes les falles a participar en esta cursa popular, en la qual rels participants han donat 3 euros per a col•laborar amb col•legi d’Educació Especial “LA UNIÓN” de Torrent.

IMG 7708

Més de 50 corredors fallers van participar en esta prova, que ja té un gran arrelament popular i està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal.

Així doncs, les falles s’unixen als circuits de carreres populars i forma part del teixit social amb la vessant esportiva en el mes de juliol.

L’alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, i la Fallera Major de Torrent, Beatriz Fernández, van ser les encarregades de donar els trofeus als guanyadors.

Este és el segon any que dins de la classificació general hi ha una classificació de fallers i falleres locals per a motivar l’esport entre les 29 comissions de la ciutat i involucrar-les en les activitats veteranes de la ciutat com esta Legua Urbana.

Guanyadors Modalitat fallers locals:
Classificació Fallers (masculina)
1º- José Antonio Ribera García
2º- Juan Carlos Peña Sánchez
3º- Ximo Ortí Muñoz

Classificació Falleres (femenina)
1ª- Virginia Ocaña Castillo
2ª- Amparo Carratalá Almerich
3ª Esther Castelló González

L’any passat la carrera també va tindre un caràcter solidari, ja que al retirar el dorsal cada participant aportà un mínim de 1 litre d’oli més 1 kg d’aliments o un litre de llet, que es van a destinar al “Punt d’aliments de Torrent”.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *