El Sopar de Germanor reunirà a tots els fallers i falleres de Gandia

WhatsApp Image 2016 09 01 at 19.59.54 212x300

(punxa en la imatge per a veure la resta de fotos)

Les Falles de Gandia tornen a la càrrega després de les festes estivals amb el tradicional Sopar de Germanor. Com cada any, les comissions falleres es reuniran per celebrar una gran vetlada a la zona coberta del Poliesportiu de Beniopa.

Aquest acte tindrà lloc el dissabte 17 de setembre a partir de les 21 h a l’explanada del barri de Beniopa. El preu del ticket és de 5 euros i podrà adquirir-se en totes les comissions de Gandia.

Com ja és tradició en aquest esdeveniment, els assistents podran col·laborar amb una causa solidària amb un kilo d’aliments o de productes de necessitat. Enguany, com ja ocorregué l’any passat, el beneficiari d’aquesta obra social serà el Centre d’Acollida Sant Francesc d’Asis (Palma de Gandia).

Els assistents i gandians podran aporta el seu granet d’arena amb aliments com: llet, sucre, oli, pasta fina i aliments en conserva. A més, productes de neteja personal com: fulles d’afaitar, gel, desodorant… i també en el Centre d’Acollida Sant Francesc d’Asis necessiten productes de neteja de la llar (detergent, frega sòls, amoníac, fregadores, graneres…)

Aquest any, a més al Sopar de Germanor hi haurà festa musical de la mà de Follow me fins a les 4 de la matinada. També es sortejaran 23 regals per a les comissions gandianes i a més un detall individual que es rifarà per a tots els assistents.

A l’acte acudiran les Falleres Majors de Gandia, Maragda Escrivà Noguera i Marta Ribera Ramos acompanyes pels membres de la Federació de Falles, autoritats municipals, reines, presidents i fallers de les 23 comissions gandianes.

Serà una gran vetlada que donarà inici a la programació de festes 2016-2017!

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *