El Foc i Flama de les Falles de Gandia del 2016 es presentava al Museu Faller

IMG 9053

(pincha en la imagen para ver noticia y fotos de la federació de Falles de Gandia)

El Foc i Flama de les Falles de Gandia 2016 es presentava el dia 13 de gener, al Museu Faller de ciutat. L’expectació era màxima degut a la importància de l’esdeveniment. El Foc i Flama és el llibre oficial de les Falles de Gandia, a més d’una mostra que reflecta la cultura i tradició de les festes josefines.

Aquesta obra cultura ha estat editat i coordinat per la Secretaria de la Federació de Falles, la direcció de producció ha estat realitzada per Tecnígraf Indústria Gràfica. El Foc i Flama 2016 ha comptat amb l’estimable ajuda del exmembre de la Federació, Fermí Romaguera, el qual ha aportat els seus coneixements de Disseny, Maquetació i Art Final.

Les fotografies institucionals i del monogràfic del llibre de Falles 2016 han estat realitzades pels professionals Salva Gregori i Rafa Andrés. Els adrezzos de les imatges han estat cedits per Flor Inma.

Com a novetat, aquest any, la portada i contraportada és una sola imatge, en la qual les Falleres Majors de Gandia, Raquel i Lluna llueixen a l’entrada de la Casa de la Marquesa. Quedant les seues figures de les màximes representants exaltades sobre un fons blanc.

Al Foc i Flama 2016 també hi trobarem un monogràfic sobre la seda valenciana i la seua tradició. Aquest gran treball s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de: Alexandre Bataller, Doctor en Filologia, Vicente Genovés, President del Col·legi d’Art Major de la Seda, Luis Blanco, Gestor de Cultura, Salva Gregori i Rafa Andrés, fotògrafs, el Col·legi d’art Major de la Seda, Llotja de la Seda Valenciana i Rafael Català.

A més, com es tradició, en el Foc i Flama 2016 es presenten a les reines i presidents de les 23 comissions gandianes, amb els respectius esbossos dels seus monuments.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *