“El Corpus del Patriarca” En el Foro d’opinió Lo Rat Penat

Loratpenat 01

El pròxim dilluns dia 5 de juny, Lo Rat Penat, seguint en el seu proyecte de convertir la tribuna del Foro d’Opinió en un instrument per a recuperar el coneiximent de les tradicions valencianes més arraigades, convida a tots els valencians a sentir la conferència que impartirà
D. Miguel Navarro Sorní President de l’Acadèmia d’Història Eclesiàstica i Vicedecà d’Història de l’Iglésia de la Facultat de Teologia de Valéncia baix el títul “El Corpus del Patriarca”

Tancarem en ella el cicle de conferències dedicades a les grans tradicions valencianes que conformen una part essencial del ser i el sentir valencià.

 Pel tema plantejat i per la personalitat elegida per a expondre’l, aixina com per l’especial situació que travessen totes les antigues tradicions valencianes combatudes pels qui deurien pretegir-les i engrandir-les, de l’interés despertat en el conjunt de la societat valenciana.

L’acte tindrà lloc el pròxim dilluns, 5 de juny, a les 19:00 h, en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia. L’accés, com sempre, serà lliure fins a completar aforament.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *