Districte Oeste de Dénia 2n premi de llibret de la Ciutat de Dénia

La delegació de cultura i llibret de la comissió de falla Districte Oeste de Dénia i la seua aposta per la qualitat continuen donant fruits.

A causa de la crisi del #Covid19, els premis de llibret de les falles de Dénia 2020 es van lliurar el dilluns 20 de juliol al saló de plens de l’Ajuntament de Dénia.

En aquest acte, el llibret “Mare Nostrum” va aconseguir el 2n premi de llibret de la Ciutat de Dénia que entrega la Regidoria de Cultura.

Aquest guardó és suma al 32é premi de llibret i promoció i ús del valencià de la Generalitat Valenciana que atorga la Conselleria de Cultura i Esport, i també a l’accèssit de llibret amb llenguatge inclusiu que atorga la Conselleria als llibrets que utilitzen una temàtica i llenguatge igualitari.

Un any més, el  llibret aconsegueix situar-se com a referent de la cultura fallera de la ciutat aconseguint la posició més alta en el concurs de llibrets de la Generalitat Valenciana, fet que ens ompli de satisfacció i ens dóna forces per seguir cada any millorant.

Volem destacar també que la versió en digital del llibret ha rebut fins a la data més de 400 visites i a la plataforma issuu més de 600 visites. Tot un èxit en línia com en els últims anys.

Des d’aquestes línies volem agrair a totes les col·laboradores i col·laboradors que han participat en el nostre llibret amb textos, fotografies, il·lustracions… i als components de la delegació de cultura per fer un treball excepcional íntegrament des de la comissió i cada any anar superant-se.

També volem donar l’enhorabona a la comissió de Falla Saladar pel guardó obtingut a Dénia i a la resta de comissions pels treballs presentats fent de Dénia una autèntica referència en matèria de cultura festiva.

Autor entrada: hablemosdefallas