Dénia, convidada a les presentacions de Lliria i Massamagrell

Les Falleres majors de Dénia, Marta Tabernero i Rocío Patricio, van assistir en passat cap de setmana a la presentació de Laura Chulia Lledo i Noelia Lopez Villarroya com a Falleres Majors de Massamagrell 2013.

 

 

L’acte es va celebrar en el centre cultural de la població valenciana, i els invitats van poder disfrutar d’un espectacle molt original d’ombres xineses. Van acudir acompanyades pel tresorer de la Junta local Fallera José David Rivas.

 

Eixa mateixa vesprada una altra representació de la Junta Local Fallera es va traslladar a Llíria: Pilar Ramírez i Iris Fernández, components de les talls d’honor de Marta i Rosada, acompanyades pel delegat de a Junta Local, José Melià, van assistir a la presentació de les Falleres Majors de Llíria, Susi Sabater i Lorena Sánchez.

 

L’acte es va celebrar en el Teatre de la Unió Musical de Llíria amb la presència de molts fallers valencians i representants de les Juntes Locals de diverses poblacions de la Comunitat.

 

El pròxim cap de setmana la Junta Local Fallera assistirà a les presentacions de Borriana, Picanya i Riba-roja del Túria.”

 

picasa_albumid=5810340227823970161

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *