Daniel Jiménez y Germans García Pérez, artistas falleros de Salamanca-Conde Altea

la comissió fallera de Salamnca-Conde Altea ,per mig del present comunica comunicat dona a conéixer els noms dels mestres artesans que portaran a terme la construcció de les falles gran i infantil, per a 2016, de la comissió. Falla infantil: Germans García Pérez – Falla gran: Daniel Jiménez Zafrilla

https://lh3.googleusercontent.com/-TKtbNELyFvQ/VYGMhUaheiI/AAAAAAAGO4k/mGm9F0WhXFw/s570/IMG-20150610-WA0037%252520%2525281278x715%252529.png

Renovem la confiança en Daniel Jiménez Zafrilla i incorporem a Jesús i Javier, els germans García Pérez. Ells seran els encarregats de defendre els proyectes del 75 aniversari que celebrem en el present eixercici 2015/2016. D’esta forma, seguix sent la intenció aportar res diferent a la Festa.


Per mig dels proyectes que defendran els germans García Pérez i Daniel Jiménez Zafrilla reivindicarem unes falles més innovadores, més didàctiques i més crítiques, així com la celebració del aniversari.

En definitiva, una conjunció subversiva i transgressora a cavall entre la tradició i l’innovació. Proyectes que farem públics en el seu moment.
És el nostre desig, aprofitant estes llínees, agrair el treball que varen desenrollar dels germans Tomillo en la nostra falla infantil de 2015.

Desde la comissió Els desigem la millor de les sòrts en la seua trayectòria professional.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *