Cronista revalida el primer premi de teatre infantil

Cronista revalida el primer premi de teatre infantil

Els xiquets de les falles La Plaça, Sants Patrons i Saragossa guanyen en el concurs de declamació que per primera vegada es feia en dos gales per a donar-li més protagonisme

 

Torrent, 31 d’octubre de 2012- Els xiquets de Torrent han sigut els protagonistes durant el més d’octubre amb les representacions de teatre en la 33º edició del Concurs de Teatre Infantil en Llengua Valenciana que organitza Junta Local Fallera. Durant totes les vesprades s’han representant obres en valencià i gratuïtes per a un públic infantil, però també adult on la qualitat no està renyida amb l’edat.

Cronista revalida el primer premi de teatre infantil

Les guanyadores d’esta edició han sigut les xiquetes de la falla Cronista Vicent Beguer Esteve, les que s’han portat el número ú i revaliden el primer premi també aconseguit l’any passat. L’obra “Cinc xiques i una crià, ja tenim l´embroll armat!”. El segon premi ha sigut per a la falla Lope de Rueda, amb l’obra “L’embós de vianants” (que també va guanyar el premi als valors cívics i el tercer premio fue para la falla Sant Valerià, amb la representació de “Què conte em comptes?!”.

Cronista revalida el primer premi de teatre infantil

Per la seua banda el premi a la millor actriu infantil va ser per a Ana Muñoz Lerma, de la falla Cronista i el millor actor per al xiquet de la falla Lope de Rueda, Rubén Zalve Barreda.

En la apertura de sobres també es va donar a conèixer als guanyadors del 36º concurs de declamació. Enguany, per tal de dotar d’importància a dit concurs, Junta Local Fallera va desvincular les recitacions de poesia del concurs de teatre i per primera vegada es van fer dos gales de declamació on els xiquets i les poesies eren els protagonistes. Els premiats són els següents:

categoria A
3º: Carmen Furió (Sant Roc)
2º Mireia Martínez (Àngel del Alcazar)
1º Mireia Lázaro (Saragossa- Parc Central)

 

categoria B
3º: Selina González (Carrer Benemèrita)
2º:Laya González (Sants Patrons)
1º:Amparo Vilar (Sants Patrons)

 

categoria C
3º:Lourdes Ruiz (Angel del Alcazar)
2º:Ana Climent (Ramón y Cajal)
1º: Rosa Nieves Cunyat (La Plaça)

 

categoria D
3º: Irene Andreu (Ramón y Cajal)
2º: Marta Benavent (Ramón y Cajal)
1º: Joan Josep Moreno (La Plaça)

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *