Crònica Proclamació Fallera Major d’Oliva 2011

IMG_3977_Resolucion_de_Escritorio
Aquest passat dissabte dia 16 d’octubre de 2010, va tindre lloc al Saló de Plenaris de l’Ajuntament d’Oliva, el primer acte oficial de la Junta Local Fallera d’Oliva, i va ser amb la Proclamació de la Fallera Major d’Oliva 2011, la senyoreta Noelia Forrat Estévez i la seua Cort d’Honor.
 
En l’acte estagueren presents totes les comissions d’Oliva, amb les seues Falleres Majors i Presidents, així com familiars i amics de la Fallera Major d’Oliva i la Cort d’Honor. Amb aquest acte, s’acomiada a la que durant un any ha estat la Fallera Major d’Oliva 2010, la senyoreta Teresa Martí i Verdú, la qual ens va dirigir unes paraules a tots els presents.

 
També Noelia, ens parlà de l’emoció i la ilusió que té de ser la Fallera Major d’Oliva per a aquest any 2011 i donà les gràcies a la Junta Local Fallera i a la seua família pel suport u l’esforç que s’ha de fer per poder portar endavant aquest exercici.
 
Per finalitzar l’acte, l’Excel·lentíssim Alcalde d’Oliva, En Salvador Fuster, es va dirigir al públic present. Va acomiadar a la Fallera Major d’Oliva 2010, Na Teresa Martí i Verdú amb unes paraules emotives i demanà a Noelia Forrat i Estévez, que allà on vaja porte el nom del Poble d’Oliva el més alt.
IMG_3973_Resolucion_de_Escritorio
 
L’acte finalitzà amb un castell de focs d’artifici.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *