Corts d’Honor 2013. Federació de Falles de Gandia / 3

Cort d’Honor Major 2013. Laura Bravo Alemany pertany a la Falla Beniopa des que tenia 5 anys. Ella i la seua família sempre han estat molt lligats a aquesta comissió. De menuda ha estat Reina de la Falla al 1997, l’any següent va pertànyer a la Cort Infantil de Laia Figueres. En la comissió major ha tingut l’oportunitat de ser Reina del Foc durant el 2009 i les falles passades Laura va representar la seua comissió per tota la ciutat  com a Reina de la Falla. Ara té 24 anys i treballa en el negoci familiar, el bar Bravo.

 

 

Cort d’Honor Infantil 2013. Raquel Muñoz Pérez pertany a la Falla Sant Josep Raval i té 11 anys . Ha estat Reina de la Festa Infantil l’any 2011 i la màxima representant dels xiquets del Raval com a Reina de la Falla el passat 2012. El pròxim anys cursarà 5é de Primària al Col·legi Borja Jesuïtes.

 

 

 

Cort d’Honor Infantil 2013. Aina Olaso Pozuelo té 9 anys i és fallera de la comissió Falla Plaça del Mercat. Va ser Mascota Infantil l’any 2003 i, més tard, Reina del Foc Infantil l’any 2012. Tots els anys participa de la festa de les falles i li agrada vestir-se en l’ofrena de flors de la Mare de Déu. El pròxim any farà 5é de primària al Col·legi Gregori Maians.

 

 

Cort d’Honor Major 2013. Lucía Vivanco Palma és fallera de la comissió Crist Rei des dels 3 anys. En la comissió infantil ha ostentat els càrrecs de reina de la festa durant l’any 2000, Reina de la Falla al 2001 i ha estat membre de la Cort d’Honor Infantil del 2002 de Flavia Micó. Ja en la comissió major ha sigut Reina del Foc al 2011, i l’any passat va ser Reina de la Falla. Al 2012 a més del repte de ser la màxima representant, Lucia, ha tingut energies suficients per a ser delegada artística. Lucía té ara 23 anys i actualment ha finalitzat els seus estudis d’auxiliar de Veterinària i d’administratiu, i treballa com a dependenta.

 

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *