Corts d’Honor 2013. Federació de Falles de Gandia / 2

 

Cort d’Honor Major 2013. Arantxa Carbó Rufat és fallera de la Vila Nova, té tan sols 17 anys i és la benjamina de la Cort. No obstant és també molt fallera i participa activament en la seua comissió, l’any passat va estrenar càrrec i va ser Reina de la Festa. Aquest any li toca representar la seua comissió en la Cort de la Fallera Major de Gandia, un any que sumarà al seu currículum que de ben segur continuarà més endavant. L’any pròxim cursarà 2n de Batxillerat a l’Escola Pia.

 

Cort d’Honor Infantil 2013. Lidia Jiménez Carretero també pertany a la Falla Sagrada Família Corea des que va nàixer. Ha ostentat diversos càrrecs, Reina de la Poesia Infanti l’any 2009, any del 75 aniversari de la seua comissió, i l’any passat va ser Reina de la Falla Infantil. Actualment té 12 anys i l’any que ve cursarà 1r d’Eso al Col·legi Carmelites de Gandia.

 

 

Cort d’Honor Infantil 2013. Maria Vidal Moreno amb un mes de vida ja es vestia de fallera, començà sent fallera en la Comissió de la Plaça del Mercat. Actualment pertany a la Falla Sant Nicolau Mosquit on ha estat Reina de la Poesia al 2011 i ha ostentat el màxim carrec, Reina de la Falla Infantil, al 2012. Té 10 anys i cursarà 5é de primària al Col·legi Maria Ángeles Suárez de Calderón.

 

 

Cort d’Honor Major 2013. Laura Puig Martí pertany a la comissió del Grau. Aquesta jove ha participat des de ben menuda en el món de les falles, va començar l’any 1999 quan va ser Reina de la Festa Infantil en la comissió Sant Nicolau Mosquit, tot seguit al 2000 fou Reina de la Falla Infantil i va pertànyer a la Cort d’Honor Infantil d’ Alba Castaño  al 2001. Ja de major ha ostentat els càrrecs de Reina de la Festa al 2010 i reina del Foc al 2012 en la seua actual comissió, la Falla Grau.  Laura té 23 anys i estudia un cicle superior d’administració i finances a l’IES Tirant lo Blanc.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *