Converses de les Falles a la Nau, “Falles pandèmiques”

Un any més i ja són setze edicions, l’Associació d’Estudis Fallers (AdEF) i el Centre Cultural la Nau de la Universitat de València convoquem les Converses de les Falles a la Nau, el pròxim dimarts 1 i dimecres 2 de desembre,a les 19:30 hores, dintre del programa de fòrums de debat de l’institució universitària.

Enguany sota el títol abordem l’actualitat de la Festa front la crisi de la COVID-19. A les dos sessions hem volgut tenir les veus dels sectors més implicats en les Falles: comissions, juntes falleres, artistes fallers, músics, pirotècnics, indumentaristes i associacions culturals.

Tot just per les circunstàncies que patim i complint amb el protocol sanitari establert, per a major seguretat les XVI Converses no es convoquen de forma presencial. Farem retransmissió online via el nostre canal AdEF en Youtube i en els nostres perfils de Facebook i Twitter.

Col·laboren en estes Converses les Falles a la Nau 2020: Universitat Politècnica de València, Universitat Internacional Menéndez Pelayo, Museu Valencià d’Etnologia, Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València, Interagrupació de Falles de València i Associació Cultural Premi Iaraní.

Autor entrada: hablemosdefallas