Concurso Indumentaria valenciana Falla Barri Cotxera de Torrent

El concurs d’Indumentària Valenciana de la Falla Cotxera complix 25 anys

 

La A.C. Falla Cotxera organitza un altre any més el concurs d’Indumentària Valenciana Narci García

 

Torrent, 16 d’octubre de 2012- Torrent i la seua cultura tradicional valenciana estan d’enhorabona. La A.C. Falla Cotxera organitza un altre any més el concurs d’Indumentària Valenciana Narci García, que enguany està d’especial celebració, ja que complix 25 anys i es farà un esdeveniment especial per a celebrar estes bodes de plata, a fi d’enriquir el coneixement de l’assistent amb els diferents trages participants.

 

Concurso Indumentaria valenciana Falla Barri Cotxera de Torrent

 

 

Enguany com a novetat tornarà la modalitat masculina major, apuntales es repartiran premis resplendits per als guanyadors de cada modalitat. En este concurs podran participar qualsevol faller que este empadronat en Junta Central Fallera i en les altres Juntes locals de la província.

Per a participar simplement cal enviar una carta amb els noms dels/les participants i el seu número de cens, cunyat i visat per la falla a què representen Sergio ESTEVE, essència valenciana, c/Constitució, 3 de Torrent, o enviant un correu electrònic a info@sergioesteve.Com

 

En este concurs existixen 4 modalitats diferents, la quals són:

   Femenina Major

   Masculina Major

   Femenina Infantil

   Masculina Infantil

 

El concurs constara d’un desfilada de tots els participants on es presentara el trage i les seues característiques, després d’això el jurat decidirà els guanyadors de cada modalitat, mentrestant la Falla Cotxera amenitzarà la pausa.

L’acte tindrà lloc el dia 27 d’octubre en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Torrent.

Esta és una gran oportunitat per a conéixer diferents classes de trages, no et perdes este concurs de gran essència valenciana.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *