Concert Benèfic de Nadal en Dénia

 

LA JUNTA LOCAL FALLERA ORGANITZA UN CONCERT BENÈFIC DE NADAL AMB L’AGRUPACIÓ ARTÍSTICA MUSICAL PER A LA MESA SOLIDÀRIA

La Junta Local Fallera de Dénia celebrarà, el pròxim diumenge 12 de desembre, a les 12:00 hores a l’Auditori del Centre Social de Dénia, un Concert Benèfic per a recaptar fons que es destinaran a la Mesa Solidària de Dénia, de la que formen part Creu Roja, Ejército de Salvación, Extiende tu Mano i Càritas.

El president, Jaume Bertomeu, ha explicat durant la presentació de l’acte que «les falles de Dénia som un col·lectiu que no es queda impassible davant la necessitat dels ciutadans i les ciutadanes de la nostra ciutat», el que ha suposat la principal motivació per a dur endavant aquesta iniciativa.

Serà l’Agrupació Artística Musical de Dénia l’encarregada de l’espectacle. Segons va explicar Núria Araque, membre de la Banda, estan treballant en un repertori sorprenent i molt nadalenc que esperen que agrade al públic.

Els tickets es poden adquirir, per 5 euros, als establiments Dulce Bebé (C/Sagunt) i El Sabater (C/Colón). Tanmateix, les persones que no puguen assistir però vullguen col·laborar, podran fer-ho a través de la Fila 0 que es podrà adquirir als establiments de venda.

El regidor de festes de l’Ajuntament de Dénia, Óscar Mengual, va afirmar que «és moment de recuperar les emocions col·lectives a través de les falles i també de la música de la Banda de Dénia com a ens que sempre estan en la festa, animant, fent cultura i fent festa».

Operación Corazón 2021

La solidaritat estarà molt present el dia 12, perquè al concert es podran adquirir les caixes solidàries de la denominada «Operación Corazón 2021», una acció promoguda per “Unidos por la inclusión”, “Ejército de salvación” y “TDAH +16” de Dénia per a recaptar donatius i poder finançar els seus programes d’ajuda. Han posat a la venda caixes de sabons en forma de cor que es podran adquirir eixe dia a l’entrada de l’auditori per 5️ euros.

Jaume Bertomeu ha fet una crida al món faller i a tota la ciutadania per a col·laborar en aquesta iniciativa solidària que ja mira cap a les falles del 2022.

Autor entrada: hablemosdefallas