CLAUSURA DELS CURSOS DE LLENGUA I CULTURA VALENCIANES DE LO RAT PENAT

Logo Lo Rat Penat

Dema dia 27 de juny, divendres, a les 19:30 h., en el saló d’actes Constatí Llombart de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia, es celebrarà l’acte de clausura del Curs 2013-2014 d’esta institució cultural.

En l’acte es lliuraran els diplomes als alumnes que han superat les classes en aprofitosament dels Cursos de Llengua i Cultura Valencianes, aixina com del Curs d’Iniciació a Poesia Valenciana, Curs de Declamació, Curs de Direcció Escènica, i de l’Escola de Danses “Mª Teresa Oller”.

Obrirà l’acte el President dels Cursos de Llengua i Cultura Valencianes, Òscar Rueda, qui donarà la benvinguda als alumnes de Lo Rat Penat que han cursat els seus estudis en est any en que se celebra el 64 aniversari d’estos Cursos que venen impartint-se en Lo Rat Penat des de 1949.

Presidirà l’acte la Regina dels CXXX Jocs Florals, Marisa Marín de Monzonís, i tancarà l’acte el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve i Mollà.

La conferència de clausura estarà a càrrec del doctor Julio Ribes Iborra, qui parlarà sobre el tema:

“JUAN VICES, FUNDADOR DEL PRIMER HOSPITAL DE LUISIANA”.

El Dr. Julio Ribes va nàixer en 1956 en Vilanova de Castelló. Va estudiar la llicenciatura de medicina en la Facultat de Medicina de València, doctorant-se en la mateixa Universitat.

Especialiste en Traumatologia i Cirugia Ortopèdica, ha ampliat estudis sobre l’especialitat per mig d’estàncies hospitalàries en Paris i Dallas (USA).

Ha eixercit la seua llabor assistencial en diferents hospitals (Clínic, Peset), sent actualment Cap de Servici de Traumatologia i Cirugia Ortopèdica de l’Hospital Universitari de la Ribera en Alzira.

És autor d’artículs científics publicats en revistes nacionals i internacionals, aixina com monografies sobre tumors òsseus. Ha dirigit congressos autonòmics, nacionals i internacionals.

Ha realisat incursions en l’historiografia mèdica duent a terme estudis sobre les epidèmies de còlera i l’història de la Traumatologia Valenciana.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *