Ciutadans assenyala Fuset com a causant de la crisi en la Junta Central Fallera

images

La regidora de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Amparo Picó, hi ha acusat al president de la Junta Central Fallera (JCF) , Pere Fuset, de ser el causant de la crisi oberta en el si de l’organisme faller amb el cessament del secretari general, José Martínez Tormo, i la de l’abandó del vicepresident, José Manuel Acosta.

“El president de la JCF, Pere Fuset, és qui va organitzar i va anomenar els càrrecs del secretari general i del vicepresident. Són dos abandons i esperem que no hi haja más”, ha declarat Picó.

La regidora de Cs ha recordat que “ésta situació denota el fracàs de la seua gestió en l’organisme faller que, assemblea rere assemblea, ha evidenciat com el món de les falles discrepa amb Fuset i retrau el seu gestió”.”Algo no vist fins al moment en este organisme, com tampoc la destitució d’un secretari general, un càrrec de plena confiança”, hi ha afegit la component del Consell Rector de la JCF, Amparo Picó.

La regidora de Ciutadans ha emplaçat al també regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, a donar explicacions públiques sobre les causes de la destitució i de per què es marxa un altre dels seus hòmens de confiança, el responsable de l’organització de l’Ofrena “que tan bons resultats ha donat enguany”.

Sobre este assumpte, Amparo Picó ha qualificat de “molt important” que Fuset convoque un ple extraordinari de la JCF per a comunicar-ho als representants de les falles i els fallers, a més d’un altre ple extraordinari de la JCF per a comunicar-ho als representants de les falles i els fallers, a més d’un altre ple del consell rector, perquè el secretari general és component del mateix.

Sobre els motius d’esta situació, Picó ha declarat que “existeix una presumpta relació amb la firma dels documents de les talls i falleres majors i la seua inadequada gestió, així com d’altres procederes en la gestió de l’organisme faller”.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *