Cartell Falles Torrent 2011

Les Falles de Torrent ja tenen cartell anunciador per a 2011


El dissenyador torrentí Eugenio Simó ha sigut el creador d’esta divertida il·lustració en la que es contemplen dos valencians a  tot color

Per primera vegada Junta Local editarà un programa de festes de mà per a que tot el món puga conèixer els horaris d’actes oficials, mascletàs i no perdre’s cap detall


A dos dies de començar les falles amb l’acte de la Crida, Torrent ja té imatge festiva per a les Falles de 2011 amb un cartell molt viu, fresc i original, obra del dissenyador torrentí Eugenio Simó.

Les Falleres Majors de Torrent, Noelia Maroto i Amparo Taberner han presentat el disseny del que serà la imatge de nostres festes durant el mes de març. El disseny és del prestigiós artista torrentí, Eugenio Simó, que ha creat un original amb línies fresques, divertides i  una estètica Pop, en la línea del logo Falles de Torrent i del redisseny de la imatge corporativa de Junta Local Fallera, obra també de Simó.

 

Com a novetat enguany Junta Local imprimirà postals de 10×15 amb el cartell i el programa d’actes oficials (mascletàs, ofrenes, cremàs, etc…) per repartir-les pels comerços, per a que este programa de mà el disfruten tots els torrentins i visitants i puguen conèixer els actes, a més de difondre la nostra imatge.

Eugenio Simó torna a sorprendre als torrentins en un format digital molt colorista i viu on una parella de valencians celebren les falles en una composició acurada. La mirada cridanera i atractiva dels personatges ressalten sobre la resta del cartell focalitzant l’atenció en el 2011, que es representa de forma puntejada i que combina en el puntejat de la falda de la fallera on es pot llegir la paraula Falles.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *