Cardenal Tarancón presenta a les seues falleres majors i els esbossos dels monuments

La Falla Societat Cardenal Tarancón va presentar en el seu casal a María Calduch com a Fallera Major i Belén Beltrán com a Fallera Major Infantil.

eleccion 400x299

Aiixí com els esbossos dels monuments fallers en el seu primer any d’història que confeccionara l’artista faller Francisco Fuentes.

El president de la Comissió, Emilio Beltrán, després d’un breu parlament realitze les trucades telefòniques a les noves falleres majors de l’entitat, en la qual els va comunicar la notícia de la seua elecció.

Els aplaudiments retrunyien en el Casal, seguidament una comitiva es va desplaçar als domicilis de les noves falleres majors de la Falla Cardenal Tarancón, on se’ls va tirar una traca i tant el president de la comissió i la presidenta infantil van fer lliurament d’un ram de flors per a a continuació desplaçar-se al casal on els estaven esperant els comissionats.

A la seua arribada, nova traca i aplaudiments dels assistents.

Després d’uns discursos molt intensos de les noves falleres majors, es van descobrir els esbossos dels monuments fallers que es plantaren en l’emplaçament de la falla.

Finalment es va servir un vi d’honor per a tots els assistents.

picasa_albumid=6028191903709266705

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *