Cardenal Tarancon de Burriana, va celebrar la proclamació de les seues falleres

Dissabte día  19 de juliol va ser una data especial per als comissionats de la Falla Cardenal Tarancón,de Burriana  ja que es va proclamar oficialment les seues primeres falleres majors i les seus corts d’honor.

proclamacion1 575x431

L’acte va ser presentat per Andrea Martínez, que junt amb familiars de les pròpies proclamades van ser presentandes una a una, amb uns discursos breus però intensos que van emocionar als presents.

Posteriorment, tant la presidenta infantil, Gisela González i el president, Emilio Beltrán, van col•locar les insígnies de la falla a les ja proclamades falleres de la Falla Societat Cardenal Tarancón.

Finalment i com a colofó a un dia marcat en roig per a la nostra comissió, es va celebrar un sopar en honor a totes les  falleres.

Recordeu que la fallera major es María Calduch Moragrega i la seua cort d’honor esta composta per Cristina Rosell Mingarro, Ana María García Ortega, Sonia Jiménez Ramírez i Claudia López Suárez.

Mentre que la fallera major infantil es Belén Beltrán Monfort i la seua cort d’honor esta composta per Lucia Vicent Garrido, María Vivo Asensio, Virginia Mata Sanchis, Melany Giménez Valero, Carolina Fuentes Porter i Lucia Andréu García, així com el falleret Pau Calduch Rosell.

picasa_albumid=6038579407021832337

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *