Campionats Jocs de taula

Junta Local Fallera de Betera.

dominoVos adjunte la fulla d’inscripció així com les regles dels jocs del truc, parxís i dòmino per a que el dia del campionat no hi hagen dubtes ni diferents modalitats de joc.

 Comentar-vos que he fet un event al facebook de la JLF on diu que les inscripcions podràn ser formalitzades als casals fallers i també al facebook de JLF. Per favor, imprimiu exemplars i tingueu-los ,durant estes setmanes previes, ben presents ja que és la única manera de poder comptabilitzar aproximadament la gent que va a participar i aixi poder fer eliminatories i una estimació aproximada de les racions de paella a demanar.

 A més, enguany el campionat està OBERT AL PÚBLIC EN GENERAL i no sols per a fallers, pel que pregaria que estenguereu esta informació a aquelles persones interessades en participar, FALLERS O NO!!

A la fulla d’inscripció diu que el termini per a entregar-les és el dimecres 30 de maig, bo, com que a vosaltres o als vostres casals és on es van a omplir les inscripcions, demanem que el dijous 1 de juliol li les entregueu a qualsevol membre de JLF per a que eixe mateix dia les porte a la reunió de la Junta. 
També queda clar a la fulla d’inscripció que enguany es va a fer paella i que aquells interessats en quedar-se a dinar hauràn de marcar amb una “X” la opció SI, i FER-VOS ENTREGA DE 5€. Amb eixos diners tindràn dret al plat+beguda. Junt amb les inscripcions, donéu als representats també els 5€ de cada participant que haja decidit quedar-se a dinar.
En quant a les regles del joc, ja ho he dit, és per a fer un joc comú i oblidar-se de posibles dubtes o TRUCvariants que puguen sorgir eixe mateix matí. Demanaria que les penjàreu a les vostres webs-facebooks-casals així com que feu una copia de cadasquna per a que la gent, fallera o no, que vullga apuntar-se tinga clares les normes a seguir.
A banda de components de JLF de Bétera i Presidents de Falla, també reenvie esta informació a alguns mitjans de comunicació per a que ajuden a estendre la informació.
Qualsevol dubte que puga sorgir envieu-me un mail!
Yelko Rodríguez. > yelco.rc_87@hotmail.com

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *