Camí Reial de Torrent, celebra la festivitat de la seua verge dels Desamparat

Com a novetat enguany han celebrat el primer concurs de declamació a la Mare de Déu

 Durant el passat cap de setmana els fallers i veïns de Camí Reial han participat activament dels actes organitzats en honor a la Mare de Déu.

Mare de Deu

Un any més la comissió va celebrar la missa de campanya prèvia a la processó que va recórrer els carrers de la barriada.

Les fallares majors de Torrent, Beatriz Fernández i Mireia Galán i les seues Corts d’Honor, junt amb el delegat de Cultura, Modest Muñoz van presidir l’acte junt amb els fallers de la comissió.

Mare de Deu 2

La processó enguany va comptar amb la presència especial de la Banda de Cornetes i Tambors de la Germandat del Sant Sopar, de Torrent.

Que va ambientar esta vetlada de fe i devoció, en la que també van participar els membres de l’Associació Cultural Rociera de Torrent, veïns de demarcació, i que realitzen una trobada amb la seua Virgen del Rocío.

Declamació i balcons ornats per a la patrona

Com a novetat, enguany la falla Camí Reial ha organitzat el I Concurs de Declamació a la Mare de Déu, en categoria infantil i adulta.

Les poesies a la patrona de Torrent van omplir de públic i devoció el casal de la comissió dissabte passat.

Els vencedors d’esta primera edició van ser Inmaculada Caro, de la falla Àngel de l’Alcasser (modalitat adulta) i en la modalitat infantil: Maria Hurtado (Categoria A) i Josep Salvador (Categoria B), ambdós de la falla La Plaça.

A més esta festivitat es va completar amb el concurs de balcons ornats. Per desé any consecutiu la falla organitza este esdeveniment en què participen veïns i fallers amb l’objectiu d’oferir una imatge diferent del barri.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.