CACHORRAS BAND: PREMI JOSÉ MARSAL CABALLERO 2020

Des de l’Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste de Dénia, volem felicitar públicament a la xaranga Cachorras Band de Dénia, xaranga que ens acompanya des de 2013 en totes les festes falleres i diferents actes que celebrem des de la comissió, per haver estat guardonats amb el Premi José Marsal Caballero 2020 en l’apartat de festes que atorga Ràdio Dénia Cadena Ser.

Des de la Falla Oeste ens sumem als agraïments que estan rebent els amics de Cachorras per aquest prestigiós guardó tan reconegut dins de la ciutat, i que en aquesta edició compleix el seu 40 aniversari. Des de la falla sabem ben bé la professionalitat i l’exigència d’una colla de músics del més alt nivell que ens fan vibrar en cada acte faller amb les seues actuacions.

Aquesta és la nota de premsa on s’atorga el premi:

Així mateix, s’acorda atorgar el premi en l’apartat de Festes, a la Xaranga Cachorras Band. Integrada, originalment, per membres de l’Agrupació Artística Musical de Dénia, l’any 1999 va acabar sent batejada amb aquest curiós nom. Participa en festivitats locals i col·labora en concerts solidaris; però la seva música i bon humor també han creuat la frontera i han actuat a Alemanya.

Podeu conèixer tota la seua trajectòria en la nostra comissió al apartat de la nostra pàgina web  “les nostres bandes de música”.

Autor entrada: hablemosdefallas