Bogeria Fallera a Bingo Torrefiel

Contínua la “bogeria fallera” del Bingo Torrefiel. El passat 14 de gener es va concretar la “evolució” del monument faller que des del passat any es va plantar i va presentar en la pròpia Sala de Bingo.

Si en el 2010 ens vam convertir en un referent en el sector per ser el primer bingo que planta una falla en el seu interior, enguany hem volgut continuar amb esta “bogeria fallera” i presentarem la primera falla que es planta a València, la qual, a més és la primera falla evolutiva de la història.

Bogeria Fallera a Bingo Torrefiel

L’artista Xavi Herrero torna a repetir en la nostra sala amb la proposta que porta com a lema “Festes tot l’any” amb clares referències a les festes que realitzem durant tot l’any (Carnestoltes, Halloween, 9 d’octubre, Setmana Romàntica…) i fent especial menció de les Falles. L’esbós torna a ser de José L. Aguilar a partir d’una idea de Xavi Herrero i es veurà enriquit una vegada més per ninots que caricaturitzen el personal de l’empresa.

El 16 de febrer realitzarem la tradicional visita al taller de l’Artista per a veure l’evolució del monument i realitzar les fotos oficials junt amb la nostra Fallera Major Mª José Tolsada.

L’1 de març (si no hi ha canvis d’última hora) tornarem a plantar la nostra falla abans que ningú, que, com expliquem en el nostre llibret “Som la primera falla que és munta a València i la primera també evolutiva, que és bo per al planeta reciclar i amb el temps que corren no cal gastar excessivament”.

El 5 de març (amb el beneplàcit de públic) realitzarem una senzilla però Solemne Presentació i Exaltació de la nostra Fallera Major.

El 19 de març felicitarem els papis i al Joseps i mentres la resta del Cap i Casal crema les seues falles nosaltres la mantindrem amb orgull una setmana més.

Bogeria Fallera a Bingo Torrefiel

I el 28 de març, en un acte més relaxat que la Presentació, indultarem els ninots perquè cada un dels nostres companys “ninotizats” se’l porte a sa casa de record.

Molts m’han preguntat per què una falla en un bingo. La resposta per als que ens embarquem en esta aventura és clara i senzilla, però explicar-la, la veritat és que no ho és tant.

Tinguem en compte en primer lloc als nostres companys. La majoria d’ells treballen moltes hores mentres la resta de València disfruta de la major festa del món que són les Falles. Esta és una forma de “introduir” l’ambient faller del carrer dins de la Sala.

Per un altre costat està la pròpia festa en si. D’una forma molt modesta, una sala on la gran majoria de què treballem vivim molt intensament les Falles i la nostra valenciania, posem d’esta manera nostre xicotet gra d’arena i les nostres ganes i esforç per a portar-les a un lloc on habitualment no arribaria. D’esta manera creem al mateix temps, un ambient divertit tant per a nosaltres com per als nostres clients.

 

José L. Aguilar

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *