Begoña Gómez, reelegida com a presidenta de Antiga Senda Senent per al 2021

Després de realitzar la Junta telemàtica de tancament i liquidació de l’exercici 2019-2020, ha estat reelegida presidenta de la comissió de Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau” Begoña Gómez-Cencillo Martín per a l’exercici 2020-2021.

Així mateix, ha quedat dissolta la Junta Directiva finalitzant així l’exercici faller 2019-2020.

De conformitat amb el reglament faller i els estatuts de la Falla es va procedir a la presentació de candidatures a President/a, sent triada per unanimitat Begoña Gómez-Cencillo com a presidenta per a l’exercici 2020-2021.

Seguint les instruccions de Junta Central Fallera davant les circumstàncies excepcionals a causa de la COVID-19, per a procedir a l’elecció de la presidència, les Comissions de Falla, hauran d’articular els mecanismes digitals que consideren oportuns, per a poder realitzar la junta de tancament d’exercici amb la liquidació dels comptes a tenor del que es dispose en el reglament intern de la falla.

Posteriorment i una vegada aprovades la liquidació de l’exercici anterior, les candidatures a la presidència de la falla hauran de ser comunicades al secretari de la mateixa. Aquestes candidatures s’hauran de presentar entre el dia 1 i el 10 de maig de 2020.

En cas de no haver-hi més d’una candidatura, com és el de la Falla “El Palau”, l’elecció de la presidència s’entendrà per assentiment de la resta de la comissió i la comissió comunicarà a la Junta Central Fallera el seu nomenament entregant els censos fins al 22 de maig de 2020.

Begoña Gómez-Cencillo porta al front de la Falla El Palau des de 2009 fins 2016 i des de 2017 fins l’actualitat. Anys abans va estar al front de delegacions com Secretaria i Protocol i va pertànyer a Junta Central Fallera o la Federació de Falles Albereda-Mestalla, de la qual a més és fundadora.

 

Autor entrada: hablemosdefallas