Artistas falleros 2015, en Pere Cabanes

La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII té el gust de anunciar-vos la signatura dels seus nous monuments, infantil y major, per a les Falles de 2015.

Després d’un any difícil i que hem terminat sense els dessitjats palets, enguany hem decidit per apostar ben fort, i per canviar cap a dos artistes de renom, que la nostra falla té l’orgull de presentar com als sus artistes, els seus artífecs dels que seran els dos pilars de la pròxima festa.

Pere Cabanes-2015-Artista I

Vicente Francisco Lorenzo Albert signa la  falleta infantil.

És per a la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII tot un luxe poder fer este contracte, amb una figura tan volguda i també tan admirada per la  comissió.

Els seus dibuixos són una meravella i estem segurs de que el seu art quedarà fantàsticament plasmat amb la seua falla 2015.

Pere Cabanes-2015-Artista M

Miguel Delegido farà la falla gran.

I no podem estar més contents de poder anunciar-lo. La seua experiència l’avala i la confiança depositada amb el nostre projecte de falla és pràcticament un somni.

De segur que ens farà un monument per a recordar.

El nostre president, Ramon Estellés i Feliu va signar esta setmana ambdós contractes, que la comissió de la falla va votar per unanimitat.

Així doncs, esperem que este 2015 siga el nostre any  que pugam fer no un sinó dos viatges a la Plaça de l’Ajuntament.

Bones falles per a tots!!

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *