ANTONIO MOLLE PRESENTA ELS SEUS ESBOSSOS 2020

El casal de la comisión de la  Falla Antonio Molle-Gregorio Gea de Mislata va acollir la passada nit del divendres 29 de novembre l’acte tradicional de la signatura de contractes i de la Presentació d’esbossos de les falles que plantarà en la seua demarcació per a 2020.

L’acte va estar presidit pels representants d’aquest exercici, Mª Teresa Martinez Bellver i Ana Rondan Villar de la comissió major i per Andrea Santisteban Villar i Daniel Mercé López de la infantil, juntament amb els artistes.

Després de l’èxit de l’any passat en la realització de la falla gran, la Comissió ha tornat a confiar en els artistes David Zahonero i Paco Cuadros per a confeccionar les dues falles.

Una vegada descoberta la maqueta de la falla infantil, per part de la Fallera Major, Andrea i del President Infantil, Daniel, l’artista Paco Cuadros va explicar als assistents els detalls de la falla que porta per lema “Tot un any de festa”, en la qual reflectiren que al llarg de l’any sempre hi ha un motiu per a disfressar-se, on un no és el que és…on som altres persones…o el que ens agradaria ser en realitat.

Amb el lema “016, tolerància 0”, per a la falla gran, els artistes han apostat per un tema delicat i atrevit però al mateix temps reivindicatiu en el món faller com és la sensibilització i implicació de la ciutadania en l’assoliment d’una societat lliure de violència de gènere.

Paco Cuadros manifestava que “aquesta falla és un xicotet homenatge a les dones que ja no estan, per culpa de les seues parelles o exparelles. Amb aquesta protesta volem fer una alt, un ja n’hi ha prou!!!, un fins ací!!!, un no tingues por a denunciar, un telefona al 016. No volem continuar mirant cap endarrere i continuar veient atrocitats…pel que hem de cridar:  Contra el maltractament….tolerància zero!!!.”

Seguidament, exposats els projectes es va procedir a la simbòlica signatura de contractes amb els artistes com és tradicional en aquesta Comissió.

 

Una vegada acabat l’acte, les Falleres Majors, Presidents i artistes, van brindar amb els assistents per aquests nous projectes. La Presidenta, Mª Teresa Martínez, va declarar que tant ella com la seua Comissió estan molt il·lusionats i que “gràcies al treball i esforç de tots els fallers els somnis es poden complir”.

Autor entrada: hablemosdefallas