Activitats falleres. Ferros – Joan Baptiste Perales

Estimats companys informatius d’activitats falleres.
   Vos vaig a describir en unes línies el que ja hem fet i el que d’ací molt promte tindrem el gust de fer.
 17920HIERROSAJUAN20BAPERALES  En primer lloc, dir-vos que el passat 5 de juny en el nostre casal, va tindre lloc l’acomiadament de la nostra fallera major SONIA RIERA I CRUZ. la qual després d’un sopar de germanor va dirigir unes paraules per a despedir-se del seu 2ón regnat.
   Ahir dimecres 9 de Juny tingué lloc també en el nostre Casal, el sopar de clausura del III Campionat de Parxís de JCF Sector Camins al Grau, després de 4 setmanes de intensísimes jornades de partides parxiseres, al final el Sector Camins al Grau estarà representat per la Falla Manel Candela- Av. Port.

   El proper 19 de Juny tindrem el ja nostre tradicional “Día de Sant Joan“, amb la plantà de la foguereta realisada pels nostres nanos, i a continuació Jocs infantils, la delegació d’infantils està programant un día molt carregat de jocs i activitats. Després timdrem el dinar i a continuació la preparació pel Sopar Popular en el qual per un simbòlic preu, es podrà degustar un entrepà i beguda a més de café, i finalment tindrem l’esperat Nit de Play-Backs i cremà de la foguereta.

   Per al 25 del mes de Setembre tindrem la Festa de Mig Any, on tindrem activitats al carrer i competicions varies per a tot lo món, Seguidament tindrem una espectacular Torrà de carn o embotit per als que previament s’hajen apuntat, per a arribar a la nit amb més jocs i activitats.
   I finalment el proper día 1 d’Octubre tindrà lloc el començament de la 2ª Setmana Cultural “Falla Hierros”.
Amb Presentació d’esbosos dels monuments de l’any 2011.
Concurs de Fotografìa (2ª edició)
Presentació del dvd “45 aniversari”.
La 1ª edició del Sopar-Teatre, per al dissabte 2 d’Octubre.
Jornada Gastronòmica i tancament de la setmana cultural, la qual ja vos informarem mes detingudament en fetxes properes.

JOSE MARTINEZ CRESPO
Delegat de Cultura i Relacions Públiques Falla Hierros 2011.

 

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *