Acàcies Picaio completa el quadre de representants per a 2015


Des del passat divendres 30 de maig la comissió de la falla Acàcies Picaio, del sector de Benicalap, ja conta amb els quatre màxims representants per a les Falles de 2015.

Per la vesprada va ser el torn dels infantils. La xiqueta Lucia Paredes i Martínez va ser escollida Fallera Major Infantil de 2015. Fallera des de que va nàixer, serà una digna representant dels més menuts. Estarà acompanyada pel xiquet Marcos Fernando Sáez i Pajarón, que ja va ser President Infantil en 2013 i ha tingut el gust de repetir per a acompanyar a la seua cosina a tots els actes oficials.

Per la nit aplegà el moment de conèixer el nom de la senyoreta que ens representaria com a Fallera Major. Sense cap dubte, un dels punts amb més expectació de la junta general. Jose Carrasco, president de la nostra comissió, va anomenar a Mari Carmen Benlloch i Almenar com a màxima representant per a l’exercici que ja està en marxa des de fa un parell de mesos.

Per a acabar, els nostres representants van oferir a la comissió dolços i cava per tal de brindar per unes magnífiques Falles acompanyades per tots els membres de la nostra falla.

picasa_albumid=6020669269615274977

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *